
Paukštiena su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
300 gramų | pievagrybiai |
600 gramų | vištiena (ar kita paukštiena) |
šiek tiek | prieskoniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Filiukai pataluose
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta kurapka
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Naminės mini tortilijos
-
Prancūziški kotletai
-
Vištiena pietums
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepta antienos file
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
Paukštiena su pievagrybiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
3 skiltelės - Bulvės
-
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Vištiena, ar kita paukštiena,
600 gramų - Prieskoniai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rūta
2010-01-29 14:32
Būtinai pabandysiu! :-)
-
(anonimas)
2009-12-20 21:49
:parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...