![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | vištiena ( šlaunelės) |
šiek tiek | druska |
650 gramų | moliūgai |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
10 skiltelių | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
400 mililitrų | vynas |
200 mililitrų | sula (daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
3.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Viščiukas citrininis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kepta kurapka
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištų sparneliai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Aluje troškinta višta
-
Labai paprasti koldūnai
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės,
800 gramų - Druska
-
Moliūgai,
650 gramų -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
10 skiltelių -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas,
400 mililitrų -
Sula, daržovių,
200 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kulšeles nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Moliūgą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kvadratėliais.
2–3 šaukštus aliejaus įkaitinkite troškintuvėje ir iš abiejų pusių apkepkite šlauneles. Išimkite. Česnaką nulupkite. Moliūgo kvadratėlius, česnako skilteles ir saldžiąsias paprikas sudėkite į troškintuvą ir pakepinkite.
Supilkite vyną, daržovių sultinį, įmaišykite medų, vėl sudėkite šlauneles ir uždengę troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies 45 minutes. Paskutines 15 minučių troškinkite atidengę.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai