Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su ananasais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Višta ispaniškai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Šventinis kalakutas
-
Auksinės šlaunelės
-
Višta vyne
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Keptos vištos blauzdelės
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...