Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos krūtinėlė
-
Įdarytos bandelės
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Antis Velykų stalui
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Kalakukas ant iešmelių
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...