Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta vištiena su paprika
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kepenėlių blyneliai
- Šventinė višta
- Kepta višta su obuoliais
- Kijevo kotletai
- Vištienos kulšelės tešloje
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištiena pietums
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Vištienos pyragas
- Gardūs vištienos piršteliai
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Netikras zuikis su vištiena
- Svarainiais įdaryta antis
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...