Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Traški vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos kukuliai
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena meduje
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...