Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | vištiena (kumis) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 gramas | karis ((ant peilio galiuko)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ir bulvėms ) |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
2.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kepta supjaustyta višta
- Saldžiarūgštė vištiena
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos juostelės su sezamu
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištiena grietinėlės padaže
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos filė šašlykas
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Morkų troškinys su vištiena
- Netikras zuikis su vištiena
- Vištienos sparneliai su medumi
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Virtinukai su vištiena
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Aluje troškinta višta
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištiena, kumis,
1 vienetas -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Karis, (ant peilio galiuko),
1 gramas -
Prieskoniai, vištienai ir bulvėms ,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kumpis ištrinamas medaus, kario, aliejaus ir vištienai skirtų prieskonių, Provanso bei viduržemio jūros žolelių mišiniu. Pamarinuojama per naktį šaldytuve. Jeigu imama daugiau kumpeliu, atitinkamai imama daugiau ir marinatui igredientų.
Nuskustos bulvės apšlakstomos aliejumi ir bulvių prieskoniais ir kartu su kumpeliais dedamos į kepimo maišą ir iki 200°C temp. orkaitėje kepama 30 –35 min. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir pomidorų su grietine salotomis ant žalios salotos lapo.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai