1 vienetas | vištiena |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | bulvių |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos pyragas su grybais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos juostelės su sezamu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- "Girta vištiena"
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Viščiukas folijoje
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Troškinta vištiena
- Antis Velykų stalui
Kepta višta su bulvėm
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas - Prieskoniai, vištienos
- Druska
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Majonezas
- Bulvės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min. apverdam pasūdytame vandenyje, po to nukošiam. Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku. Imame blėkutę, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotinę (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam blėkutę į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsnių 1val. 15min. Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę! O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:) mmmmmmmmm - skanumėlis :)
Komentarai (24)
-
irena
2016-09-10 13:46
Labai geras receptas.Aciu.
-
Ieva
2014-11-28 18:55
Kepu. :) Žiūrėsim koks skonis bus. :) Ačiū už receptą. ;)
-
e
2014-03-30 06:18
kas tie paukstienos prieskoniai?
-
Greenapple
2013-06-24 23:03
Siendien jau antra karta darau :) aciu uz paprasta ir lenga rezepta!
-
Lina
2013-01-31 21:30
aš kepu bulves su lupenom,labai skanu,pabandykit,o vištą ryt bandysiu išsikepti pagal šį receptuką
-
Dalima
2012-10-29 14:32
O, einu išbandyti, tada parašysiu, ar gerai gavosi. ;-)
-
Viktorija
2011-11-02 16:29
Laaabai skaniai atrodo ir labai paprastas receptukas. reikes butinai isbandyt:)))
-
:) skanu
2010-12-24 09:21
---> Chi , daba tu nusikalbejai pati !!! :-p apvyrtos bulves ir kepamos orkaitej, jos keicia skoni ,o ne taip kaip visiskai zalios yra pasautos orkaiten...Cia tas pats kas kepi orkaitej arba peciui ...tai yra skirtumas. Ir kitiems dar...kam cia nepatinka zmogaus receptai ar kaip jie parasyti,,,ko jus tada cia lankotes ir kimbat....tokios zinoves merginos ir lankotes dar po receptu psl ...tai ko cia einate ... :-D tai pacios tada raykite recepta koki cia ,o ne kritikuokite !!!! Tikrai jau kaip pacankes %-) Fee tokios merginos ir moterys, da jums tik mokytis is tokiu zmoniu kaip si parase receptuka .... :super:
-
krize
2010-12-23 11:04
skaniai atrodo,tik as matyt nekokia seimininke,man vistos niekad neiseina skaniai iskepti ;-) ,o mano draugui sekasi puikiai :super:
-
Tom
2010-12-22 21:27
Gerai ir juokingai atsake @g@ :D