Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Marinuoti vištos sparneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | svogūnai (dideli) |
| 1 vienetas | majonezas (indelis) |
| 0.5 vieneto | alaus (butelis) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai (žolelės ) |
| 2 kilogramai | vištų sparneliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Traški vištiena
-
Kijevo kotletai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kijevo kotletai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos apkepėlė
Marinuoti vištos sparneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, dideli,
6 vienetai -
Majonezas, indelis,
1 vienetas -
Alus, butelis,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai, žolelės
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
zilvinas
2017-06-29 12:01
Tikrai skanu lb
-
Dalius
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
-
kletskutis
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
