Gyvatukai iš vištienos ir varškės
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gabalai vištų blauzdelės
1 gabalas vištienos filė
400 gramų moliūgai
200 gramų varškė
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
0.5 vieneto geltonosios paprikos
2 saujelės manų kruopos
1 žiupsnelis prieskoniai
1 žiupsnelis druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
2.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
3.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
4.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
5.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gyvatukai iš vištienos ir varškės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.

  2. Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.

  3. Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.

  4. Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.

  5. Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų