Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 gabalai | vištų blauzdelės |
1 gabalas | vištienos filė |
400 gramų | moliūgai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
2 saujelės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
2.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
3.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
4.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
5.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Virta apkepinta vištiena
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Aštrūs sparneliai
- Naminės mini tortilijos
- Kijevo kotletas
- Vištiena "afigiena"
- Keptos bulvės ir vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Antis, kepta aluje
- Vištienos pyragas
- Daržovių bei mėsos troškinys
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai