Čachochbilis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | anties (ar kitas laukinis paukštis) |
80 gramų | sviestas |
400 gramų | svogūnai |
80 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
šiek tiek | citrinų sultys |
0.5 valgomojo šaukšto | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
0.5 valgomojo šaukšto | kalendra (smulkinta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta kurapka
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Naminis šnicelis
- Vištiena su rabarbarais
- Pikantiškas troškinys
- Vištienos šašlykas
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Bulvių košė su vištiena
- Putpelės obuolių sultyse
- Keri viščiukas
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta obuoliais antis
- Vištiena ant druskos
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
Čachochbilis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, ar kitas laukinis paukštis,
1 kilogramas -
Sviestas,
80 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
80 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės - Citrinų sultys
-
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra, smulkinta,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2011-11-26 13:09
Ingredientų nevalgyti , labai nuodingi.Reikia rašyti SUDĖTIS.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...