
Čachochbilis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | anties (ar kitas laukinis paukštis) |
80 gramų | sviestas |
400 gramų | svogūnai |
80 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
šiek tiek | citrinų sultys |
0.5 valgomojo šaukšto | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
0.5 valgomojo šaukšto | kalendra (smulkinta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kalakutienos pyragas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Viščiukas tabaka
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištų sparneliai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos filė suktinukai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos kukuliai
-
Traški vištiena
-
Maltos vištienos kebabas
Čachochbilis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, ar kitas laukinis paukštis,
1 kilogramas -
Sviestas,
80 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
80 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės - Citrinų sultys
-
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra, smulkinta,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošta paukštiena supjaustoma porcijomis (su kaulais), pasūdoma ir, pridėjus sviesto, svogūnų ir pomidorų padažo, ištroškinama. Įpilama vyno, citrinos sulčių, įdedama prieskonių. Ištroškinta paukštiena į paduodama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2011-11-26 13:09
Ingredientų nevalgyti , labai nuodingi.Reikia rašyti SUDĖTIS.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...