Pikantiškas troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | vištiena (kepenėlės) |
| 1 vienetas | baklažanai |
| 300 gramų | grybai |
| 1 galva | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 0.5 vieneto | aitriosios paprikos |
| 1 pundelis | žalumynų |
| 2 stiklinės | padažas (sojų) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
2.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
3.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
4.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
5.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
6.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
7.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Antis su grybų įdaru
-
Višta rankovėje
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena su apelsinais
-
Laukinis ryžių plovas
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Šventinė višta
-
Vištienos blyneliai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kijevo kotletas
Pikantiškas troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, kepenėlės,
300 gramų -
Baklažanai,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 pundelis -
Padažas, sojų,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas kepenėles gerai nuplauname ir supjaustome kubeliais.
Svogūną, baklažaną ir grybus taip pat susmulkiname.
Ant aliejaus pakepiname kepenėles 5 min.
Pridedame svogūnų ir pakepiname dar 3 min.
Sudedame grybus, baklažanus, supilame sojų padažą, pabarstome pipirais, druska, gerai išmaišome. Troškiname dar 10-15 min.
Galiausiai sudedame susmulkintą česnaką ir papriką, jei kas nemėgsta aštriai paprikos galima nedėti.
Sudedame susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišome. Patroškiname dar 5 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
