
Kepta supjaustyta višta
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
40 gramų | sviestas |
50 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
30 gramų | razinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Kepta supjaustyta višta
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas -
Razinos,
30 gramų - Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta, nupjovus kaklą ir sparnus, perpjaunama pusiau, įtrinama druska, pašlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma 1 val. Vėliau palaistoma sviestu ir kepama orkaitėje. Pusiau iškepusi višta apliejama pomidorų padažu, o netrukus užpilama ir grietine, sumaišyta su razinomis bei krienais. Tiekiama su keptomis šiaudeliais supjaustytomis bulvėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...