Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kulšelės
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Įdaryta obuoliais antis
- Triušienos dešrelės tešloje
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Gardūs vištienos piršteliai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Skanioji vištytė
- Rūkytas kalakutas
- Vištiena su persikais ir kariu
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištienos kepsniukai
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...