
Vestuvinė rusiška žąsis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | sorų kruopos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Traški vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos kukuliai
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena meduje
Vestuvinė rusiška žąsis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, įvairūs
- Druska
-
Sorų kruopos,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytą žąsį ištrinkite druska ir prieskoniais. Sorų kruopas pavirkite iki pusiau išvirusių, pro sietelį nukoškite, sumaišykite su lydytu sviestu ir šia mase įfarširuokite žąsį. Žąsies pilvą užsiūkite, įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 3-4 val. Kartais tokią žąsį rusai po kepimo palieka karštame pečiuje nakčiai.
Reklama:
Komentarai (5)
-
mamke
2009-09-22 14:56
laaaaabai skanu :super: tik mes zasi darom kaledom taip
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...