Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.
Vištos blauzdelės jogurto marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | vištiena (blauzdelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
1 stiklinė | jogurtas (natūralus) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos filė suktinukai
- Vištiena "afigiena"
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kiniški sparneliai
- Vištiena su aštriu padažu
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta antienos file
- Troškinta vištiena
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos filė kepsnys
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Šventinė višta
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Sparneliai su spanguolėmis
- Vištiena orkaitėje
Vištos blauzdelės jogurto marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, blauzdelės
- Druska
- Džiovintas raudonėlis
-
Jogurtas, natūralus,
1 stiklinė - Bazilikas
- Pipirai
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...