Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.

Vištos blauzdelės jogurto marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | vištiena (blauzdelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
1 stiklinė | jogurtas (natūralus) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena grybų padaže
-
Kebabas
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Makaronai su vištiena
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Aluje troškinta višta
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Maltos vištienos kepsnys
Vištos blauzdelės jogurto marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, blauzdelės
- Druska
- Džiovintas raudonėlis
-
Jogurtas, natūralus,
1 stiklinė - Bazilikas
- Pipirai
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...