Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.

Vištos blauzdelės jogurto marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | vištiena (blauzdelės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
1 stiklinė | jogurtas (natūralus) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Makaronai su vištiena
Vištos blauzdelės jogurto marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, blauzdelės
- Druska
- Džiovintas raudonėlis
-
Jogurtas, natūralus,
1 stiklinė - Bazilikas
- Pipirai
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles gerai įtrinti, česnaku, pipirais, druska, prieskoniais ir žolelėmis bei užpilti jogurtu. Marinuoti 2 - 3 val. Tada kepti įkaitintoje orkaitėje, maksimalioje temperatūroje apie valandą laiko.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...