![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena su anakardžių riešutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (file) |
150 gramų | makaronai (tagliatelle ) |
400 gramų | grietinėlės, 35% ((12% riebumo)) |
120 gramų | riešutai (anakardžiai) |
1 sauja | gražgarstės |
1 pakelis | ruošinys („MAGGI Idea... Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže”) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Anakardžių riešutus suberkite į keptuvę ir apkepkite iki rudumo ant aukštos ugnies.
2.
Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.
3.
„MAGGI Idea… Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže” ruošinys sumaišykite su grietinėle.
4.
Vištienos file supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kepimo pabaigoje supilkite paruoštą „MAGGI Idea… Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže” ruošinį ir kepkite 5 min vis pamaišydami
5.
Išvirtus makaronus sumaišykite su gražgarstėmis. Į makaronus sudėkite vištieną, pabarstykite riešutus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Aštri vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Anties šlaunelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Aštrūs vištienos sparneliai
Vištiena su anakardžių riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Makaronai, tagliatelle ,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%, (12% riebumo),
400 gramų -
Riešutai, anakardžiai,
120 gramų -
Gražgarstės,
1 sauja -
Ruošinys, „MAGGI Idea... Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže”,
1 pakelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Anakardžių riešutus suberkite į keptuvę ir apkepkite iki rudumo ant aukštos ugnies.
Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.
„MAGGI Idea… Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže” ruošinys sumaišykite su grietinėle.
Vištienos file supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kepimo pabaigoje supilkite paruoštą „MAGGI Idea… Vištienai grietinėlės ir žolelių padaže” ruošinį ir kepkite 5 min vis pamaišydami
Išvirtus makaronus sumaišykite su gražgarstėmis. Į makaronus sudėkite vištieną, pabarstykite riešutus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...