
Farširuotos blauzdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
3.
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
4.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Farširuotos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...