
Farširuotos blauzdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
3.
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
4.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Keptas ančiukas
-
Čachochbilis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
-
Kepta kurapka
-
Kepti vištų sparneliai
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Įdarytos bandelės
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Farširuotos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...