Papildomai reikės 2 šaukštų žuvies padažo.
Viską sumalti, šlauneles įpjauti iš viršaus apie 0.5 cm, aptepti sumalta mase ir palikti pastovėti apie 2-3 valandas.
Kepti orkaitėje uždengus apie 45 min, po to atidengti ir leisti apskrusti apie 5 min. Patiekti su ryžiais, citrinos skiltelėmis, svogūnų laiškais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
4 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinų sultys |
1 sauja | kalendra |
šiek tiek | vištų blauzdelės (4-6) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos užkepėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištų blauzdelės
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja - Vištų blauzdelės, 4-6
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 2 šaukštų žuvies padažo.
Viską sumalti, šlauneles įpjauti iš viršaus apie 0.5 cm, aptepti sumalta mase ir palikti pastovėti apie 2-3 valandas.
Kepti orkaitėje uždengus apie 45 min, po to atidengti ir leisti apskrusti apie 5 min. Patiekti su ryžiais, citrinos skiltelėmis, svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...