
Vištiena su traškia plutele
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | duona (balta) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
2.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
3.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena su pupelemis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Antis su grybų įdaru
-
Ant grotelių kepta višta
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena grybų padaže
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Kepta antiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Svarainiais įdaryta antis
Vištiena su traškia plutele
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
2 vienetai -
Duona, balta,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais (galite šiek tiek atmušti), pagardinkite prieskoniais.
Į smulkintuvą dėkite duoną, sutarkuotą sūrį, petražoles, žiupsnelį čiobrelių ir viską susmulkinkite.
Vištieną apvoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet duonos trupiniuose ir kepkite aliejuje (galima įdėti dar gabaliuką sviesto).
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...