
Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
100 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta su apelsinais
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Čachochbilis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos troškinys
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta antiena
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištiena su persikais ir kariu
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...