
Vištienos užkepėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota ) |
100 gramų | vištiena (filė) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | paprika |
1 saujelė | grybai (marinuotos voveraitės) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (Vegeta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
2.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.
3.
Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištų sparneliai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištienos keksiukai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Įdaryta velykinė antis
Vištienos užkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, bemielė sluoksniuota ,
1 pakelis -
Vištiena, filė,
100 gramų -
Poras,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai, marinuotos voveraitės,
1 saujelė -
Prieskoniai, Vegeta,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, dedame vieną lakštą tešlos.
Sudedame supjaustytą vištienos filė, porą, papriką, marinuotas voveraites.
Pagardiname prieskoniai.
Ant viršaus dedame antrą lakštą tešlos ir gerai užspaudžiame kraštus.Šauname kepti į orkaitę apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...