![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | vištiena |
1 pundelis | krapai |
500 gramų | bulvių |
4 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite česnaku, pipirais ir druska ir palikite keliom valandom pasimarinuoti.
2.
Apvirkite 5-10 minučių bulves.
3.
Sudėkite į kepimo indą marinuotą vištieną, sudėkite bulves.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištų sparneliai
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištiena su grietinelės padažu
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Bulvės,
500 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite česnaku, pipirais ir druska ir palikite keliom valandom pasimarinuoti.
Apvirkite 5-10 minučių bulves.
Sudėkite į kepimo indą marinuotą vištieną, sudėkite bulves.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...