
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | vištiena |
1 pundelis | krapai |
500 gramų | bulvių |
4 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite česnaku, pipirais ir druska ir palikite keliom valandom pasimarinuoti.
2.
Apvirkite 5-10 minučių bulves.
3.
Sudėkite į kepimo indą marinuotą vištieną, sudėkite bulves.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Viščiukas citrininis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šventinė višta
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Bulvės,
500 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą supjaustykite gabalais, įtrinkite česnaku, pipirais ir druska ir palikite keliom valandom pasimarinuoti.
Apvirkite 5-10 minučių bulves.
Sudėkite į kepimo indą marinuotą vištieną, sudėkite bulves.
Uždengus dangčiu orkaitėje kepkite apie 1valandą.
Kai iškeps, pabarsykite kapotais krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...