![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | voveraitės (marinuotos) |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
2.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
3.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
4.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Šventiniai drebučiai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Kepti viščiukai
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos apkepas
-
Antis Velykų stalui
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Viščiukas folijoje
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Antis, kepta aluje
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kukuliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Voveraitės, marinuotos,
1 sauja -
Petražolės,
1 pundelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš voveraičių, tarkuoto fermentinio sūrio ir kapotų petražolių padarykite įdarą.
Vištienos krūtinėles įpjaukite išilgai, gerai išprieskoniuokite ir kimškite įdarą.
Smeiktugais susmeikite ir dėkite į kepimo formą pateptą aliejumi.
Pašaukite į orkaite kepti apie 40 minučių, periodiškai įpilant vandens.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Regina
2017-10-29 20:02
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...