Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
150 gramų | konservuotų pupelių |
100 gramų | duona (skrebučiai) |
1 vienetas | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Vištiena jogurto marinate
- Vištiena garų puode
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Kepta višta garstyčių marinate
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Kiniški sparneliai
- Vištienos kotletukai su varške
- Maltos vištienos kebabas
- Keptas fazanas su cinamonu
- Kalakutiena su medumi
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Kepta višta su grikiais
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Keri viščiukas
- Vištiena su aštriu padažu
- Vištienos pyragas
- Netikras zuikis su vištiena
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...