Visus marinato komponentus sumaišykite ir į masę dėkite vištienos blauzdeles. Geriausia vištiena laikyti marinate per nakt. Kepti orkaitėje, ant grotelių 35- 40 minučių.
Labai skanu!

Mėtinės vištų blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | mėta (šviežios, kapotos) |
3 valgomieji šaukštai | medus (skystas) |
3 valgomieji šaukštai | žaliosios citrinos sultys |
3 valgomieji šaukštai | vynas (sausas, baltas) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
0.25 arbatinio šaukštelio | dižono garstyčios |
0.25 arbatinio šaukštelio | kalendra |
0.25 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
8 vienetai | vištų blauzdelės (be odods ir kaulo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Keptas kalakutas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Anties šlaunelės
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
„Šypsena“
-
Kalakutienos pyragas
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištų sparneliai
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Mėtinės vištų blauzdelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėta, šviežios, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Medus, skystas,
3 valgomieji šaukštai -
Žaliosios citrinos sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Vynas, sausas, baltas,
3 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Dižono garstyčios,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Kalendra,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Vištų blauzdelės, be odods ir kaulo,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus marinato komponentus sumaišykite ir į masę dėkite vištienos blauzdeles. Geriausia vištiena laikyti marinate per nakt. Kepti orkaitėje, ant grotelių 35- 40 minučių.
Labai skanu!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...