Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))

„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Šventinė višta
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Keptas kalakutas
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepsneliai su grybais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Traški vištiena
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...