Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 vienetas | vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Keptos vištos blauzdelės
- Vištienos šašlykas
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Kiniški sparneliai
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Keptos anties šlaunelės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Skanioji vištytė
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištiena su pupelemis
- Traškios vištienos juostelės
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Majonezas, DAUMANTŲ,
150 gramų -
Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...