Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 vienetas | vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Majonezas, DAUMANTŲ,
150 gramų -
Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...