Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 vienetas | vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Farširuotos blauzdelės
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištiena su čili
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Majonezas, DAUMANTŲ,
150 gramų -
Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).
Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...