
Vištienos drebučiai su krienų padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
2.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
3.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
4.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena su traškia plutele
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta antiena
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Prancūziški kotletai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
Vištienos drebučiai su krienų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...