Vištienos drebučiai su krienų padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
2.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
3.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
4.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Farširuota višta
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Keptos anties šlaunelės
- Kijevo kotletai kitaip
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Viščiukas tabaka
- Švelni vištiena su brokoliais
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Višta vyne
- Keptas tetervinas
- Kepenėlių blyneliai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vištienos kepsniukai
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Vištiena su ananasais
Vištienos drebučiai su krienų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...