Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.

Viščiukas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (~1,2kg) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (maltos) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | svogūnai |
150 gramų | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
125 litrai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepta šventinė žąsis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Kepta vištiena
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Viščiukas folijoje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ~1,2kg,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
-
Svogūnai,
50 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 litrai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...