Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.

Viščiukas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (~1,2kg) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (maltos) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | svogūnai |
150 gramų | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
125 litrai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta antienos file
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su daržovemis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Naminės mini tortilijos
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Įdaryta antis
-
Vištienos kepsniukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Viščiukas folijoje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ~1,2kg,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
-
Svogūnai,
50 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 litrai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...