Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.

Viščiukas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (~1,2kg) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (maltos) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | svogūnai |
150 gramų | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
125 litrai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepta antienos file
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištų sparneliai
-
Kepta antis su grybais
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištiena su daržovėmis
Viščiukas folijoje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ~1,2kg,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
-
Svogūnai,
50 gramų -
Pomidorai,
150 gramų -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
125 litrai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiuką nulpauti, nusausinti, įtrinti sviesto, druskos ir paprikų miltelių mišiniu. Petražoles sukišti į viščiuko vidų.
Svogūnėlius ir pomidorus supjaustyti kubeliais, sudėti ant aliuminio folijos lakšto, paskui dėti viščiuką, sandariai suvynioti ir dėti ant vėsių grotelių. Foliją keliose vietose pradurti smeigtuku. Groteles su viščiuku pašauti į įkaitintą orkaitę.
Iškepusį viščiuką išimti iš folijos ir perdėti į pašildytą pusdubenį.
Prikaistuvyje ketčupą sumaišyti su grietine, krakmolu, užvirinti, supilti kepimo metu išsiskyrusias sultis. Paruoštą padažą dar kartą užvirinti, perkošti per sietelį ir pasūdyti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...