
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
0.25 arbatinio šaukštelio | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
2.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
3.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su apelsinais
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta vištiena
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta višta
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištiena pietums
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Muskatas, tarkuotas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...