Vištienos kepsniukai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištiena (faršas)
2 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai pienas
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai krapai (smulkinti)
0.25 arbatinio šaukštelio muskatas (tarkuotas)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinius nuo trynių.
2.
Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.
3.
Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos kepsniukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Atskirti kiaušinius nuo trynių.

  2. Į indą dėti vištienos faršą, įmušti kiaušinių trynius, pilti pieną, miltus, ištirpintą sviestą, berti druskos, krapų ir smulkinto muskato. Išmaišyti.

  3. Į masę įmaišyti plaktus kiaušinio baltymus ir kepti alyvuogių aliejuje iki ausinės rudos spalvos.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų