Kiaulienos kepsneliai su majonezu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Jei norite, kiaulieną galite pakeisti vištienos file. Taip pat į kepsnelių tešlą papildomai galite įberti mėgstamų prieskonių. Kepsnelių užtenka maždaug 4 asmenims. Jei norite, kiaulieną galite pakeisti vištienos file. Taip pat į kepsnelių tešlą papildomai galite įberti mėgstamų prieskonių. Kepsnelių užtenka maždaug 4 asmenims. Jeigu Jūsų šeimyna didesnė – dvigubinkite porciją. Beje, tik iškepti kepsneliai yra traškūs, po to suminkštėja. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų kiauliena
3 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai majonezas
3 valgomieji šaukštai krakmolas (bulvių arba kukurūzų)
0.75 arbatinio šaukštelio druska
0.333333 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.
2.
Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.
3.
Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.
4.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos kepsneliai su majonezu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Jei norite, kiaulieną galite pakeisti vištienos file. Taip pat į kepsnelių tešlą papildomai galite įberti mėgstamų prieskonių. Kepsnelių užtenka maždaug 4 asmenims. ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, išmaišome su druska ir pipirais.

  2. Viename dubenyje išplakame kiaušinius su majonezu, sudedame krakmolą. Maišome, kol nelieka krakmolo gumulėlių.

  3. Kiaušinių plakinį užpilame ant kiaulienos ir išmaišome. Jei turite laiko, galite kiaulieną palikti marinuotis šaldytuve 2 valandoms.

  4. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Dedame po kaupiną 1 v. š. kiaulienos gabalėlių, suformuojame apvalius kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

  5. Iškepusius kepsnelius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Patiekiame su mėgstamu garnyru.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų