
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vištienos filė |
1 galva | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kepta supjaustyta višta
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Troškinta vištiena
-
Viščiukas tabaka
-
Šventinis kalakutas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištienos file kepsnys
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...