![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vištienos filė |
1 galva | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepta višta su grikiais
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su kopūstais
-
Lazanija su vištiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Aštrūs sparneliai
-
Kepta antienos file
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...