Vištienos kepsniukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | vištienos filė |
| 1 galva | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
2.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
3.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos sparneliai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Skanus viščiukas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kijevo kotletas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptas kalakutas
-
Traški vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su pupelemis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Vištienos kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 galva -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčių milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais.
Visus prieskonius sumaišyti, įtrinti jais vištieną, sudėti svogūnus ir majonezą. Palikti per naktį.
Kepti ant laužo, kol gražiai apskrus (skaniausia kūrenant laužą įmesti kankorėžių). Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
