Laukinis ryžių plovas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 4 stiklinės | vanduo |
| 2 stiklinės | ryžiai |
| 300 gramų | vištienos filė |
| 250 gramų | lečo |
| 3 vienetai | morkos |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
2.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
3.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
4.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
5.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos šašlykas
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Skanioji vištytė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Čachochbilis
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Aštri vištiena
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Farširuota višta šventiniam stalui
Laukinis ryžių plovas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
4 stiklinės -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Vištienos filė,
300 gramų -
Lečo,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Augustas
2019-02-14 16:25
Papraščiausias ir geriausiai suprantamas plovo receptas internete! Ačiū, skanu!
-
mantė
2016-11-04 21:58
noriu pasigaminti plokśtainy
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
