
Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Naminės mini tortilijos
-
Kiniški sparneliai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos apkepėlė
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su skrebučiais
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Višta ispaniškai
-
Anties šlaunelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Kijevo kotletai
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena grybų padaže
-
„Šypsena“
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...