![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Antis Velykų stalui
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Keptas tetervinas
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Višta rankovėje
-
Kalakutienos pjausniai
-
Kijevo kotletai
-
Kijevo kotletai kitaip
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...