| 400 gramų | vištiena (malta) |
| 1 vienetas | vištos ((apie 2 kg)) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | morkos ( (didelė)) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 saujelė | ryžiai |
| 1 saujelė | kedro riešutai |
| 2 galvos | svogūnai |
| 10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
| šiek tiek | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kepimui)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Įdarytos paprikos
-
„Saulytė“
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traški vištiena
-
Kepta višta
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Troškintos kurapkos
-
Farširuotos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištienos keksiukai
-
Auksinės šlaunelės
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena garų puode
-
Kalakuto šlaunelės
Farširuota višta
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, malta,
400 gramų -
Višta, (apie 2 kg),
1 vienetas - Druska
-
Morkos, (didelė),
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 saujelė -
Kedro riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 galvos -
Abrikosai, džiovinti,
10 vienetų - Aliejus
-
Sviestas, (kepimui),
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
"Išrenkite" vištą iš odos: perpjaukite odą per krūtinę, atskirkite nuo mėsos, palikdami tik sparnelius, kumpelius ir uodegytę. Visa tai darykite aštriu peiliu ir labai atsargiai, kad neįpjautumėte odos. Vištos "išnarą" įtrinkite prieskoniais, druska, česnaku. Ruoškite įdarą: apvirkite ryžius, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus ir plonais šiaudeliais sutarkuotas morkas, po to sudėkite perpus perpjovę džiovintus abrikosus (galima dėti ir džiovintų slyvų, kedro riešutus ir sviestą, viską dar šiek tiek pakepkite. Dėkite į dubenį smulkiai supjaustytą vištienos krūtinėlės filė, maltą vištieną, prieskonius, druską, pipirus, kiaušinį, ryžius, apkepintas daržoves. Viską išmaišykite. Paruoštą įdarą dėkite į vištos odelę ir užsiūkite mediniais pagaliukais. Kepkite orkaitėje apie 1val. 20 min. nuolat palaistydami kepinio padažu.
Skanaus.
