![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
400 gramų | vištiena (malta) |
1 vienetas | vištos ((apie 2 kg)) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos ( (didelė)) |
2 skiltelės | česnakas |
1 saujelė | ryžiai |
1 saujelė | kedro riešutai |
2 galvos | svogūnai |
10 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas ((kepimui)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos užkepėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištų blauzdelės
-
Troškinys čenachinėse
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
Farširuota višta
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Vištiena, malta,
400 gramų -
Višta, (apie 2 kg),
1 vienetas - Druska
-
Morkos, (didelė),
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 saujelė -
Kedro riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 galvos -
Abrikosai, džiovinti,
10 vienetų - Aliejus
-
Sviestas, (kepimui),
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
"Išrenkite" vištą iš odos: perpjaukite odą per krūtinę, atskirkite nuo mėsos, palikdami tik sparnelius, kumpelius ir uodegytę. Visa tai darykite aštriu peiliu ir labai atsargiai, kad neįpjautumėte odos. Vištos "išnarą" įtrinkite prieskoniais, druska, česnaku. Ruoškite įdarą: apvirkite ryžius, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus ir plonais šiaudeliais sutarkuotas morkas, po to sudėkite perpus perpjovę džiovintus abrikosus (galima dėti ir džiovintų slyvų, kedro riešutus ir sviestą, viską dar šiek tiek pakepkite. Dėkite į dubenį smulkiai supjaustytą vištienos krūtinėlės filė, maltą vištieną, prieskonius, druską, pipirus, kiaušinį, ryžius, apkepintas daržoves. Viską išmaišykite. Paruoštą įdarą dėkite į vištos odelę ir užsiūkite mediniais pagaliukais. Kepkite orkaitėje apie 1val. 20 min. nuolat palaistydami kepinio padažu.
Skanaus.