Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)

Vištiena grybų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | ciberžolė |
šiek tiek | krapai (džiovinti) |
300 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pilavas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su ryžiais
-
Viščiukas citrininis
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Šventinė višta
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
Vištiena grybų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Ciberžolė
- Krapai, džiovinti
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Suberkite sukapotus svogūnus ir pakepinkite 2 minutes. Po to sudėkite filė gabaliukus ir pamaišant kepinkite 5-7 minutes.
Po to suberkite supjaustytus pievagrybius.
Į pieną įmaišykite miltus ir supilkite į keptuvę, Pamaišant kaitinkite 3 minutes. Po to kai pienas užvirs, ugnį sumažinkite ir įmaišykite grietinę. Nepamirškite įmaišyti prieskonių.
Tinka ryžiai, bulvės ir įvairios daržovės. Gaunasi vištiena iš karto su padažiuku. :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Donata
2018-11-18 20:16
Žilvinai-ciberžolės padauginai: ji duoda geltoną atspalvį :)
-
Žilvinas
2015-12-10 23:49
Viskas gavosi tik kad geltonos spalvos :D gal per daug preskonių?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...