Sugrūdame česnakus ir išmaišome su kambario temperatūros sviestu, krapais, druska ir pipirais. Sviesto ir prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Aptepame majonezu ir paliekame 1 valandai.
Į vidų pridedame bulvių griežinėlių. Bulvių pridedame ir į kepimo rankovę. Į rankovę įdedame ir pačią vištą. Užrišame kepimo rankovės kraštus.
Kepame 200-220° C orkaitėje 1-1,5 valandos.

Keptas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
60 gramų | sviestas |
1 kilogramas | bulvių |
15 gramų | krapai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakuto šlaunelės
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištiena su grybais
-
Antis su grybų įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištiena pietums
-
Vištiena ant druskos
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos troškinys
-
Višta su apelsinais
-
Rūkytas kalakutas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos pyragas
Keptas viščiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
60 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
15 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūdame česnakus ir išmaišome su kambario temperatūros sviestu, krapais, druska ir pipirais. Sviesto ir prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Aptepame majonezu ir paliekame 1 valandai.
Į vidų pridedame bulvių griežinėlių. Bulvių pridedame ir į kepimo rankovę. Į rankovę įdedame ir pačią vištą. Užrišame kepimo rankovės kraštus.
Kepame 200-220° C orkaitėje 1-1,5 valandos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...