
Višta vyne
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
0.5 litro | raudonas vynas |
3 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
8 vienetai | svogūnai |
125 gramai | pievagrybiai |
50 gramų | konjakas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Kepta kurapka
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Višta vyne
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos sparneliai
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena orkaitėje
-
Citrininė višta
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena su anansų žeidais
Višta vyne
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
0.5 litro -
Čiobreliai, šakelės,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Svogūnai,
8 vienetai -
Pievagrybiai,
125 gramai -
Konjakas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...