Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.

Auksinės šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
4 vienetai | vištiena (šlaunelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant grotelių
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos sparneliai
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kalakutiena su medumi
-
Viščiukas folijoje
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Vištienos keksiukai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Šventinis kalakutas
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos plovas
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Auksinės šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Vištiena, šlaunelės,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...