Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Auksinės šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
4 vienetai | vištiena (šlaunelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Kepta višta su obuoliais
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Makaronai su vištiena
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Citrininė višta
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos juostelės su sezamu
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištienos kulšelės tešloje
- Sparneliai su spanguolėmis
- Troškinta antis su svogūnais
- Kepta žąsis su obuoliais
- Velykinis patiekalas vaikams
- Kepta antis su apelsinais
- Aštrūs sparneliai
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Troškintos kurapkos
Auksinės šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Vištiena, šlaunelės,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas smulkiais kubeliais.
Pusėje puodelio verdančio vandens išleiskite „Knorr Buljonetę“ ir palikite viską atvėsti.
Sumaišykite maltą mėsą su smulkinta raudonąja paprika, sudėkite sultinį, tuomet pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Įpjaukite šlauneles ir išimkite kaulus.
Kiekvieną šlaunelę įdarykite malta mėsa ir sudėkite į kepimo indą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 C, įdėkite indą ir kepkite apie 60 minučių, kol šlaunelės suminkštės ir gražiai paruduos. Patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...