
Įdaryta obuoliais antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
6 vienetai | obuoliai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Troškinta vištiena
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Rūkytas kalakutas
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Auksinės šlaunelės
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Troškinys čenachinėse
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Viščiukas citrininis
Įdaryta obuoliais antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obuoliai,
6 vienetai -
Bulvės,
10 vienetų - Obelių aliejus
- Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...