Įdaryta obuoliais antis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
6 vienetai | obuoliai |
10 vienetų | bulvių |
šiek tiek | obelių aliejus |
šiek tiek | kokosų pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta kurapka
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Vištiena su bulvių koše
- Įdaryta antis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištiena su ryžiais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Vištienos kotletai su grybais
- Keptas tetervinas
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos filė suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Šventinė višta
- Sparneliai su kariu
- Vištienos filė su imbieru
Įdaryta obuoliais antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obuoliai,
6 vienetai -
Bulvės,
10 vienetų - Obelių aliejus
- Kokosų pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti antį, aptepama aliejumi, įtrinama druska, pipirais (iš vidaus taip pat). Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir jas sukišti į antį bei užsiųti. o kojas surišti.
Įkaitinti orkaitę iki 220 °C temperatūros ir kepti 15 minučių. Tada šalia anties dėti bulves, apteptas aliejumi ir pabarstytas prieskoniais ir kepkite dar 1 valandą 200°C temperatūroje.
Šaltinis: žurnalas "Moteris"
Antys, žąsys, įdarytos obuoliais, grybais, lašiniais didikų buvo vieni pagrindinių šventinių patiekalų Lietuvos didikų virtuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...