Vištiena su bulvių koše
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | bulvių |
| 50 gramų | kukurūzai |
| 250 gramų | vištienos filė (gabaliukais) |
| 100 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves uždedame virti. Vištienos gabaliukus paprieskoniuojame ir pakepiname. Kitoje keptuvėje pakepinam kopustą pjaustytą juostelėmis ir kukurūzus. Tada į daržoves sudedame vištienos gabaliukus ir dar pakepiname. Į išvirusias bulves įpilame pieno, pasūdome ir sutriname, aš tryniau blenderiu. Tada sudedame į košę daržoves su vištiena, išmaišome. Paskaniname šviežiais agurkiukais ir skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Troškintos kurapkos
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepta višta
-
Keptos kurapkos
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Įdarytos bandelės
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Įdaryta velykinė antis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos file kepsnys
-
Kepsneliai su grybais
-
Naminės mini tortilijos
Vištiena su bulvių koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
500 gramų -
Kukurūzai,
50 gramų -
Vištienos filė, gabaliukais,
250 gramų -
Kopūstai,
100 gramų - Aliejus
- Pienas
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves uždedame virti. Vištienos gabaliukus paprieskoniuojame ir pakepiname. Kitoje keptuvėje pakepinam kopustą pjaustytą juostelėmis ir kukurūzus. Tada į daržoves sudedame vištienos gabaliukus ir dar pakepiname. Į išvirusias bulves įpilame pieno, pasūdome ir sutriname, aš tryniau blenderiu. Tada sudedame į košę daržoves su vištiena, išmaišome. Paskaniname šviežiais agurkiukais ir skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
