
Keptas ančiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | antienos (šviežias ančiukas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kmynai |
2 gramai | pipirai |
200 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
2.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kijevo kotletai
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos užkepėlė
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Pikantiškas troškinys
-
Aštri vištiena
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Kepta antienos file
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena su paprika po garų
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kalakutienos guliašas
-
Keptas tetervinas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Keptas ančiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, šviežias ančiukas,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
2 gramai -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...