Keptas ančiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | antienos (šviežias ančiukas) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | kmynai |
| 2 gramai | pipirai |
| 200 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
2.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištienos sparneliai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištiena su sojų daigais
-
Skanus viščiukas
-
Maltos vištienos kebabas
-
Kijevo kotletas
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptas kalakutas
-
Traški vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai su kariu
-
Vištiena su pupelemis
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Keptas ančiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, šviežias ančiukas,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
2 gramai -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į majonezą suberti druską, pipirus ir kmynus, viską gerai išmaišyti.
Paruošta mase ištrinti ančiuką ir palikti marinuotis apie 2 valandas
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių, kepimo skardą iškloti folija, įdėti paruoštą ančiuką ir uždengti folija.
200 laipsnių temperatūroje (virimo programa) kepti apie 1,5 valandos, po to sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių ir, nuėmus foliją, ant vištienos ar gruzdinimo programos kepti dar 1 valandą.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
