
5 vienetai | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | vištiena (jauna) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 stiklinė | sultinys |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | citrinos (žievelė) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena pietums
-
Vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aštri vištiena
-
Kepta antienos file
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kukuliai
Kepta višta su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Citrinos, žievelė,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
4 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Komentarai (7)
-
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
-
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.