
5 vienetai | morkos |
2 vienetai | petražolės |
1 vienetas | vištiena (jauna) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
1 stiklinė | sultinys |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
3 vienetai | citrinos (žievelė) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Višta ispaniškai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Įdaryta antis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Keri viščiukas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos šašlykas
-
Lazanija su vištiena
Kepta višta su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Citrinos, žievelė,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
4 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Komentarai (7)
-
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
-
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.