| 5 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | petražolės |
| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| 5 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 stiklinė | sultinys |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 3 vienetai | citrinos (žievelė) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 4 vienetai | obuoliai |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Įdarytos paprikos
-
„Saulytė“
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traški vištiena
-
Kepta višta
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Aštrūs sparneliai
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Troškintos kurapkos
-
Farširuotos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištienos keksiukai
-
Auksinės šlaunelės
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena garų puode
-
Kalakuto šlaunelės
Kepta višta su obuoliais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
5 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sultinys,
1 stiklinė -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Citrinos, žievelė,
3 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
4 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėta višta iš vidaus ir išorės įtrinama druska su maltais pipirais ir sutrintais lauro lapeliais. Į vidų pridedama apelsino ar citrinos žievelių. Į keptuvą dedama višta, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens, suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir kepama orkaitėje. Kartkartėmis mėsa aptepama sviestu, grietine, palaistoma atsiradusiu skysčiu. Kai mėsa paminkštėja, sudedami kepti obuoliai ir bulvės. Iškepusi supjaustyta višta tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplink apdėliojama keptais obuoliais ir bulvėmis. Padažas iškošiamas, pagardinamas grietine ir supilamas ant vištos arba tiekiamas padažinėje.
Komentarai (7)
-
onute
2015-02-27 21:53
oj oj kiek fajanso,ogalima daug paprasciau
-
Mindaugas
2009-08-30 15:07
Tai kokia temperatura orkaiteje??? Kiek laiko kepti??? Sudeti keptus obuolius ir bulves???
Paaiskinkite normaliau.
