
Vištiena su ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos filė |
200 gramų | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | tikka masala padažas |
3 valgomieji šaukštai | saldžiarūgštis padažas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | poras |
4 skiltelės | česnakas |
50 mililitrų | vanduo |
5 vienetai | alyvuogių (papuošimui) |
10 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
5 gramai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
2.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
3.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Troškinta vištiena
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos apkepėlė
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos kulšelės
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos filė kepsnys
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Keptos kurapkos
-
Viščiukas tabaka
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Tikka masala padažas ,
1 valgomasis šaukštas -
Saldžiarūgštis padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
50 mililitrų -
Alyvuogės, papuošimui,
5 vienetai -
Aliejus, kepimui,
10 mililitrų -
Prieskoniai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...