Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Svarainiais įdaryta antis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | svarainiai (nulupti ir supjaustyti griežinėliais) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 skiltelės | česnakas (didelės) |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | anties (didelė) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištienos blyneliai
-
Višta su apelsinais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Skanus viščiukas
-
„Šypsena“
-
Virta apkepinta vištiena
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos apkepas su cukinija
Svarainiais įdaryta antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svarainiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais,
400 gramų -
Svogūnai,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas, didelės,
5 skiltelės - Rozmarinas
- Mairūnas
- Bulvės
-
Antis, didelė,
1 vienetas - Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...