Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.

Svarainiais įdaryta antis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | svarainiai (nulupti ir supjaustyti griežinėliais) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
5 skiltelės | česnakas (didelės) |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bulvių |
1 vienetas | anties (didelė) |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos plovas
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Kalakutiena su medumi
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kijevo kotletas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
Svarainiais įdaryta antis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Svarainiai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais,
400 gramų -
Svogūnai,
1 kilogramas - Druska
- Pipirai
-
Česnakas, didelės,
5 skiltelės - Rozmarinas
- Mairūnas
- Bulvės
-
Antis, didelė,
1 vienetas - Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Griežinėliais supjaustytus svarainius sumaišyti su stambiai supjaustytais svogūnais, užbarstyti druska ir pipirais. Antį įtrinti trintu česnaku druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis (marinuoti per nakt). Tada prikimšti paukštį svogūnų - svarainių įdaru, įvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 1,5 - 2 valandos. Likus valandai iki baigs kepti antis, sudėkite į orkaitę bulves.
Skanaus.
Antis buvo labai kvapni ir skani. Skonis yra daug įdomesnis nei obuolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...