4 vienetai | vištiena (file) |
5 vienetai | persikai (konservuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | karis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Orkaitėje kepta višta
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištienos blyneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena su sojų daigais
- Keptas viščiukas
- Vištienos file kepsnys
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištiena su traškia plutele
- Kepsneliai su grybais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Kepta višta su obuoliais
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Troškinta vištiena su paprika
Vištiena su persikais ir kariu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
4 vienetai -
Persikai, konservuoti,
5 vienetai -
Karis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
-
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapojame svogūną. Kepame jį šlakelyje alyvų aliejaus, dažnai maišant. Kol svogūnas kepa, supjaustome vištienos krūtinėlę nedideliais kubeliais. Kai svogūnas tampa tarsi permatomas, įpilame gerą puodelį ar daugiau vandens ir sudedame miltuose apvoliotus vištienos gabalėlius. Vanduo turi beveik apsemti vištieną. Po minutės maišome, vis prižiūrint, kad netruktų vandens ir apačioje esantys svogūnai neprisviltų... Šiek tiek pakepus vištai (ji turi darytis balta), sumetame kubeliais supjaustytas persikų puseles. Pabarstome pipirais ir druska. Vis dar maišome :) Įdedame porą šaukštų grietinės ir karį, maišome tol, kol gausis kreminis, vientisas, nei per skystas, nei per klampus padažas. Dar šiek tiek patroškiname, paskanaujame ar netrūksta druskos.
Kaip žinia - vištienos nereikia ilgai troškinti. Todėl šitas patiekalas gaunasi ypatingai greitai, ir nereikalauja daug pasiruošimo. Patiekiame su ryžiais ar makaronais.