Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.

Kalakutienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
220 gramų | kiauliena (lašiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Kepta kurapka
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Višta vyne
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos sparneliai
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena orkaitėje
-
Citrininė višta
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištiena su anansų žeidais
Kalakutienos pjausniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Kiauliena, lašiniai,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...