Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.

Kalakutienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
220 gramų | kiauliena (lašiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Kalakutienos pjausniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Kiauliena, lašiniai,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustoma nestorais gabalais ir gerai išmušama kūjeliu. Ant kiekvieno mėsos gabaliuko uždedama maltų lašiniukų ar kalakuto riebalų. Neaštriąja peilio puse pakapojama, padaromi apvalūs 0,5 cm storio pjausniai, jie pabarstomi druska, pipirais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojomi džiūvėsėliuose ir kepami svieste. Iškepę pjausniai dar keletą minučių dedami į orkaitę. Su pjausniu tiekiama virtų, sviestu apšlakstytų žiedinių kopūstų, žaliųjų žirnelių, keptų bulvių. Ant kiekvieno pjausnio galima uždėti po 2 virtas slyvas.
Lašiniukų galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...