Vištieną supjaustyti gabaliukais ir pamarinuoti česnakinio padažo, kebabų prieskonių ir alyvuogių marinate. Marinuoti pora valandų, o tada kepti grilyje.
Skanaus.

Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (kebabams) |
10 vienetų | alyvuogių (juodos ar žalios) |
1 stiklinė | padažas (česnakinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos troškinys
-
Skanus viščiukas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Kepta kurapka
-
Irmos paukštiena patale
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos kepsniukai
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Marinuoti vištos sparneliai
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
1 kilogramas -
Prieskoniai, kebabams,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogės, juodos ar žalios,
10 vienetų -
Padažas, česnakinis,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti gabaliukais ir pamarinuoti česnakinio padažo, kebabų prieskonių ir alyvuogių marinate. Marinuoti pora valandų, o tada kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...