
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų | kiaulienos šoninė (gabalėliai (po 10 g)) | |
4 vienetai | vištienos filė (gabalėliai (po 175 g)) | |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) | |
šiek tiek | akmens druskos (malūnėlyje) | |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus | |
100 mililitrų | dižono garstyčios | |
100 gramų | moliūgų sėklos | |
10 vienetų | saulėje džiovinti pomidorai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis | |
1 vienetas | citrinų sultys | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
2 skiltelės | česnakas (smulkintas) | |
Įdarui: | ||
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
2.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
3.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištiena kinietiškai
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos suktinukai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištiena su paprika po garų
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištiena ant druskos
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g),
12 vienetų -
Vištienos filė, gabalėliai (po 175 g),
4 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Akmens druska, malūnėlyje
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Dižono garstyčios,
100 mililitrų -
Moliūgų sėklos,
100 gramų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
10 vienetų -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, smulkintas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...