
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | vištienos filė |
2 riekės | kopūstai (švieži) |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (kepsniams) |
2 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
1 lašas | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
2.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Rūkytas kalakutas
-
Višta rankovėje
-
Vištienos apkepėlė
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Irmos paukštiena patale
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Troškintos vištų blauzdelės
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Kopūstai, švieži,
2 riekės -
Prieskoniai, kepsniams,
1 arbatinis šaukštelis -
Obelių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 lašas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.
Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.
Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...