Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje 2 minutes.
Į keptuvę sudėti vištienos gabaliukus (vištieną supjausčiau smulkiais kubeliais). Pakepinau 3-5 minutes.
Pievagrybius supjaustyti ir suberti į keptuvę. Apibarstyti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
Į pieną įmaišyti grietinę, miltus ir supilti į keptuvę. Išmaišyti. Vis pamaišant troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 10-15 minučių.

Vištiena su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | pievagrybiai |
300 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
400 gramų | vištienos filė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pilavas
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena su ryžiais
-
Viščiukas citrininis
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Šventinė višta
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
Vištiena su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Čiobreliai
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Vištienos filė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje 2 minutes.
Į keptuvę sudėti vištienos gabaliukus (vištieną supjausčiau smulkiais kubeliais). Pakepinau 3-5 minutes.
Pievagrybius supjaustyti ir suberti į keptuvę. Apibarstyti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
Į pieną įmaišyti grietinę, miltus ir supilti į keptuvę. Išmaišyti. Vis pamaišant troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies apie 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tadas
2016-11-19 15:05
Man patiko tik as dariau su misko grybais :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...