Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Labai paprasti koldūnai
- Kotletai pomidorų padaže
- Troškinta vištiena su paprika
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vaisiais įdaryta višta
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištiena ant druskos
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos kulšelės
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- "Girta vištiena"
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...