Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.

Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos pilavas
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištienos kotletukai su varške
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...