Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.

Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Farširuota višta
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kebabas
-
Skanus viščiukas
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...