Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.

Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena grybų padaže
-
Kalakutienos pyragas
-
Kijevo kotletas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos plovas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kotletai pomidorų padaže
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...