Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 200 mililitrų | vanduo (karštas) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletas
-
Aštrūs sparneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena su paprika po garų
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepti viščiukai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Sparneliai su kariu
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Farširuota višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antis su apelsinais
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
