
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištiena "afigiena"
-
„Saulytė“
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Šventinė višta
-
Višta vyne
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kepta vištiena
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena kinietiškai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...