Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.
Kijevo kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos krūtinėlės |
2 vienetai | kiaušiniai |
80 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | garnyro |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.
3.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštus.
4.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose.
Pakartoti tai porą kartų.
Pakartoti tai porą kartų.
5.
Kepti karštame aliejuje.
Patiekti su norimu garnyru.
Skanaus!
Patiekti su norimu garnyru.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkepėlė
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Keptos vištos blauzdelės
- Vištienos šašlykas
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Kiniški sparneliai
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Keptos anties šlaunelės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Skanioji vištytė
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištiena su pupelemis
- Traškios vištienos juostelės
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
Kijevo kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Garnyras
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštus.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose.
Pakartoti tai porą kartų.Kepti karštame aliejuje.
Patiekti su norimu garnyru.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...